Нові досягнення у спорті: команда Департаменту патрульної поліції здобула срібло на змаганнях з міні-футболу серед команд підрозділів Нацполіції

11 команд, з-поміж яких представники департаментів патрульної поліції, поліції охорони, внутрішньої безпеки, кіберполіції, захисту економіки, боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, превентивної діяльності, міжнародного поліцейського співробітництва, кадрового забезпечення та головного слідчого управління, зустрілися на полі, щоб позмагатися й визначити, хто ж з них найвправніший у міні-футболі.

Змагання тривали протягом трьох днів. Під час поєдинків команди показали хорошу фізичну підготовку, згуртованість та взаємодію між собою.

Команда Департаменту патрульної поліції посіла 2 місце, поступившись у фіналі команді Департаменту захисту економіки з рахунком 4:1. На шляху до фіналу патрульні з рахунком 5:3 обійшли команду Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва, Департаменту кадрового забезпечення (2:1), Департаменту превентивної діяльності (3:1) та Департамент внутрішньої безпеки (2:1).

Вітаємо колег зі сріблом! Бажаємо нових перемог!