Майже 7 годин під палючим сонцем перебував 1-річний малюк, поки його мати поруч вживала алкоголь: правопорушенню запобігли патрульні столиці

“Невідомі п'ють спиртні напої біля кіоску, а поруч ще з 12-ї години дня на палючому сонці у візочку плаче дитина”, — таке повідомлення отримали київські патрульні позавчора близько 19-ї години. Прибувши на місце події, інспектори виявили групу осіб, які розпивали алкоголь. Серед них була й 34-річна жінка з місячною дитиною. Малеча мала видимі ознаки опіку обличчя. Мати пояснила, що її син кілька днів тому згорів на сонці й вона лікує його самостійно, та показала відповідні довідки від лікаря. На місце події інспектори викликали співробітників ювенальної поліції, а також медиків. Лікарі оглянули дитину та шпиталізували до лікарні, звідки після більш детального огляду дитину направили до опікового центру. Щодо громадян, які розпивали алкоголь, патрульні склали постанови за ст. 178 (Розпивання алкоголю в заборонених місцях) КУпАП.Працівники ювенальної поліції задокументували факт невиконання матір’ю дитини батьківських обов’язків та повідомили про випадок відповідні органи опіки.Відео: https://youtu.be/rWdhltxuIbY#Kyivpatrol_____Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Опубліковано Патрульна поліція Києва Вівторок, 25 червня 2019 р.

“Невідомі п’ють спиртні напої біля кіоску, а поруч ще з 12-ї години дня на палючому сонці у візочку плаче дитина”, — таке повідомлення отримали київські патрульні позавчора близько 19-ї години.

Прибувши на місце події, інспектори виявили групу осіб, які розпивали алкоголь. Серед них була й 34-річна жінка з місячною дитиною. Малеча мала видимі ознаки опіку обличчя. Мати пояснила, що її син кілька днів тому згорів на сонці й вона лікує його самостійно, та показала відповідні довідки від лікаря.

На місце події інспектори викликали співробітників ювенальної поліції, а також медиків. Лікарі оглянули дитину та шпиталізували до лікарні, звідки після більш детального огляду дитину направили до опікового центру.

Щодо громадян, які розпивали алкоголь, патрульні склали постанови за ст. 178 (Розпивання алкоголю в заборонених місцях) КУпАП.

Працівники ювенальної поліції задокументували факт невиконання матір’ю дитини батьківських обов’язків та повідомили про випадок відповідні органи опіки.