Київські патрульні спільно з небайдужими громадянами затримали ще одних ймовірних крадіїв

Community Policing: патрульні спільно з небайдужими громадянами затримали ще одних потенційних крадіївОпівночі на службу 102 зателефонувала жінка та повідомила, що через дворову територію на вулиці Клавдіївській невідомі особи тягнуть високовольтний кабель. Заявниці це здалося підозрілим, тому вона вирішила викликати патрульних.Інспектори обстежили прилеглу територію, але підозрілих осіб чи пошкоджених ліній електропередачі вони не виявили, натомість поліцейські помітили ледь помітні сліди, схожі на ті, які може залишити кабель. Йдучи слідами, патрульні паралельно опитували громадян, чи не бачили вони підозрілих осіб з кабелем. Невдовзі інспектори отримали інформацію про можливий напрямок руху зловмисників. Близько 2-ї ночі, з допомогою небайдужих громадян, на вулиці Олевській патрульні виявили та затримали ймовірних крадіїв, які тягнули майже 20 метрів кабелю в сторону лісу.На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, адже затримані так і не змогли пояснити звідки у них кабель та що вони хотіли з ним зробити.Дякуємо пильній заявниці за повідомлення на службу 102 про підозрілу особу, окрема вдячність громадину, який допоміг встановити місце знаходження ймовірних зловмисників. Це яскравий приклад тісної співпраці поліції і громади. Патрульні вже давно активно розвивають такий вид взаємодії з населенням, який називається Community Policing, адже поліція та місцева громада мають разом нести відповідальність за безпеку в місті.Бачите підозрілих осіб — повідомляйте на службу 102! #Kyivpatrol #розкриття #по_гарячих_слідах_____Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Опубліковано Патрульна поліція Києва Четвер, 20 червня 2019 р.

Опівночі на службу 102 зателефонувала жінка та повідомила, що через дворову територію на вулиці Клавдіївській невідомі особи тягнуть високовольтний кабель. Заявниці це здалося підозрілим, тому вона вирішила викликати патрульних.

Інспектори обстежили прилеглу територію, але підозрілих осіб чи пошкоджених ліній електропередачі вони не виявили, натомість поліцейські помітили ледь помітні сліди, схожі на ті, які може залишити кабель. Йдучи слідами, патрульні паралельно опитували громадян, чи не бачили вони підозрілих осіб з кабелем.

Невдовзі інспектори отримали інформацію про можливий напрямок руху зловмисників. Близько 2-ї ночі, з допомогою небайдужих громадян, на вулиці Олевській патрульні виявили та затримали ймовірних крадіїв, які тягнули майже 20 метрів кабелю в сторону лісу.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, адже затримані так і не змогли пояснити звідки у них кабель та що вони хотіли з ним зробити.

Дякуємо пильній заявниці за повідомлення на службу 102 про підозрілу особу, окрема вдячність громадину, який допоміг встановити місце знаходження ймовірних зловмисників. Це яскравий приклад тісної співпраці поліції і громади. Патрульні вже давно активно розвивають такий вид взаємодії з населенням, який називається Community Policing, адже поліція та місцева громада мають разом нести відповідальність за безпеку в місті.