Чернігівський патрульний Роман Єфименко врятував 5-річну дівчинку, яка тонула в річці

Під час пішого патрулювання поблизу центрального міського пляжу інспектори почули крики жінки про допомогу: “Тоне дитина”. Патрульні негайно побігли до річки.

За кілька десятків метрів від берега, в місці, де річка Стрижень впадає в річку Десну, дівчинка вже почала йти під воду, тим часом її бабуся у відчаї благала врятувати онуку.

Патрульний Роман Єфименко, не роздумуючи,стрибнув у воду й почав діставатися місця, де розходилися кола. Для дорослої людини було не глибоко – вода доходила до грудей, але через замулене дно сильно грузли ноги. За якусь мить він вже тримав дитину на руках. Дівчинка була при тямі, лише сильно злякалася.

Коли дитину обтерли і заспокоїли, вона розповіла, що їй сподобалася яскрава галявина обабіч дороги і вона захотіла там погратися. Про те, що це так рясно цвітуть водорості, дитині навіть не прийшло в голову.

Коли всі заспокоїлися, патрульні з’ясували, що дівчинка разом з бабусею відпочивали на пляжі і ввечері поверталися додому. Бабуся просто не встигла відреагувати, як дитина опинилася у воді. На щастя, все завершилося благополучно.

Дякуємо патрульному Роману Єфименку за врятоване дитяче життя!

Ми на варті вашої безпеки!