У Луцьку патрульні врятували чоловіка, який хотів стрибнути з мосту

Патрульні врятували чоловіка, що намагався стрибнути з мосту

Під час патрулювання проспекту Перемоги луцькі патрульні помітили чоловіка, який переліз огорожу моста, маючи намір стрибнути вниз.Завдяки вчасно розпочатому діалогу трагедії вдалося запобігти. Розсудливі і доречні слова переконали чоловіка відмовитися від своїх намірів. За допомогою патрульних він виліз назад і погодився поїхати до лікарні.На відео ви чуєте голос 21-річної патрульної Аліни, за освітою соціолога, яка працює в патрульній поліції лише другий місяць. Такий випадок у неї вперше."Звісно, хвилювалась, коли розмовляла з ним. Взагалі він і потім спілкувався лише зі мною, вдалось підібрати правильні слова. Так нас навчали в Академії патрульної поліції, і я рада, що моє вміння врятувало комусь життя", — розповіла поліцейська.Пишаємоcя нашими колегами!

Опубліковано Патрульна поліція України Понеділок, 27 травня 2019 р.

Під час патрулювання проспекту Перемоги патрульні помітили чоловіка, який переліз огорожу моста, маючи намір стрибнути вниз.

Завдяки вчасно розпочатому діалогу трагедії вдалося запобігти. Розсудливі і доречні слова переконали чоловіка відмовитися від своїх намірів. За допомогою патрульних він виліз назад і погодився поїхати до лікарні.

На відео ви чуєте голос 21-річної патрульної Аліни, за освітою соціолога, яка працює в патрульній поліції лише другий місяць. Такий випадок у неї вперше.

“Звісно, хвилювалась, коли розмовляла з ним. Взагалі він і потім спілкувався лише зі мною, вдалось підібрати правильні слова. Так нас навчали в Академії патрульної поліції, і я рада, що моє вміння врятувало комусь життя”, — розповіла поліцейська.

Пишаємоcя нашими колегами!