Сумські патрульні надавали домедичну допомогу чоловікові, який потрапив у ДТП

Бути готовим до будь-яких ситуацій і прийти на допомогу в потрібний момент

Бути готовим до будь-яких ситуацій і прийти на допомогу в потрібний моментНа цьому відео сумські патрульні надають домедичну допомогу чоловікові, який потрапив у ДТП. Попередньо, водій Toyota здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з авто Ford, після чого виїхав за межі проїжджої частини.Під ногами потерпілого водія Toyota була калюжа крові, а сам він ледь притомний перебував за кермом. Інспектори негайно кинулися надавати чоловікові домедичну допомогу, адже його стан погіршувався щосекунди й він почав втрачати свідомість. Патрульні наклали пораненому джгут, пов’язку й зупинили кровотечу, а також до приїзду медиків говорили з водієм, аби той не знепритомнів. По приїзду лікарів патрульні допомогли транспортувати потерпілого до карети швидкої. Надалі пораненого шпиталізували до лікарні.Оперативні дії поліцейських, вчасно і вправно надана домедична допомога, врятували чоловіка від непоправного. Пишаємося нашими патрульними й дякуємо за службу! Завжди на варті!

Опубліковано Патрульна поліція України Пʼятниця, 3 травня 2019 р.

На цьому відео сумські патрульні надають домедичну допомогу чоловікові, який потрапив у ДТП. Попередньо, водій Toyota здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з авто Ford, після чого виїхав за межі проїжджої частини.

Під ногами потерпілого водія Toyota була калюжа крові, а сам він ледь притомний перебував за кермом.

Інспектори негайно кинулися надавати чоловікові домедичну допомогу, адже його стан погіршувався щосекунди й він почав втрачати свідомість. Патрульні наклали пораненому джгут, пов’язку й зупинили кровотечу, а також до приїзду медиків говорили з водієм, аби той не знепритомнів. По приїзду лікарів патрульні допомогли транспортувати потерпілого до карети швидкої. Надалі пораненого шпиталізували до лікарні.

Оперативні дії поліцейських, вчасно і вправно надана домедична допомога, врятували чоловіка від непоправного.

Пишаємося нашими патрульними й дякуємо за службу! Завжди на варті!