Дніпровські патрульні притягнули до відповідальності матір 3-місячної дівчинки за неналежне виконання батьківських обов’язків

Виклик про сімейний конфлікт інспектори отримали 1 квітня. Заявниця повідомила, її співмешканець погрожує їй фізичною розправою.

За вказаною адресою — вулиця Інженерна — прибув екіпаж патрульних, в помешкання їх впустила заявниця.

У квартирі поліцейські виявили зовсім іншу картину. Жінка мала явні ознаки алкогольного сп’яніння, поводилась агресивно та нецензурно висловлювалася до присутніх. Коли патрульні попросили її заспокоїтись, вона почала погрожувати інспекторам фізичною розправою. Найжахливіше, що очевидцем цього була її дитина — 3-місячна дівчинка, на присутність якої горе-мати звертала жодної уваги. Немовля мирно спало в ліжечку.

Співмешканець заявниці розповів охоронцям порядку, що саме він дбає про дитину: купує їй одяг та дитяче харчування, натомість мати регулярно зловживає алкоголем та не зважає на дитину.

У присутності поліцейських громадянка неодноразово наголошувала, що дитина їй не потрібна, тому хоче відмовитись від неї.

Побоюючись за здоров`я дівчинки, патрульні викликали на місце карету швидкої допомоги, аби переконатись, що маленькій нічого не загрожує. Медики оглянули немовля та шпиталізували до лікарні для подальшого обстеження.

Інспектори склали відповідні адмінматеріали на матір дитини та передали інформацію про неналежне виконання нею батьківських обов’язків працівникам ювенальної превенції, які надалі розбиратимуться в справі.