Одеські патрульні затримали чоловкіа, який незаконно проник до чужого авто

Що буде, якщо кинути камінь у вікно? Найімовірніше, воно розіб’ється. А що можна робити з розбитим вікном? Правильно — пролізти через нього куди тобі треба. У ситуації, яка сталася цієї ночі в Одесі, чоловікові треба було в салон припаркованого авто Mazda, що він і зробив: кинув камінь, розбив вікно та заліз всередину. Чоловік наполегливо щось вишукував в авто, але не знав, що його вже помітили небайдужі, які викликали патрульних.

Громадянин вискочив з салону Mazda й почав щосили тікати, коли тільки побачив на горизонті патрульний автомобіль. Втім, це його не врятувало. Інспектори зловмисника наздогнали та затримали, а під час поверхневої перевірки виявили у нього, ймовірно, викрадені речі: зарядний пристрій, відеореєстратор, а також декілька порожніх гаманців.

Тепер із затриманим працюють слідчі, які до всього перевіряють його на причетність до схожих злочинів на території міста.

Патрульна поліція нагадує водіям: не слід залишати в салоні авто цінні речі — автомагнітоли, відеореєстратори, ноутбуки, жіночі сумки, барсетки, документи, особисті речі, гроші тощо. У разі незаконного проникнення до авто одразу телефонуйте 102.