Смертельний зашморг: кропивницькі патрульні врятували чоловіка, який намагався повіситися на тросі

Смертельний зашморг: кропивницькі патрульні врятували чоловіка, який намагався повіситися на тросі

Смертельний зашморг: кропивницькі патрульні врятували чоловіка, який намагався повіситися на тросіСпочатку чоловік зателефонував на спецлінію 102 й попросив допомоги поліцейських. Коли на виклик — вулиці Холодноярська — прибули патрульні, заявник вже не виходив на зв'язок. Інспекторам вдалося встановити, що чоловік працює охоронцем релігійного закладу за цією ж адресою та напередодні говорив своєму товаришу про набір скоїти самогубство. Те, що патрульні виявили, зайшовши до приміщення, просто шокувало: чоловік висів у зашморзі зі сталевого дроту. Він ледве дихав.За лічені секунди інспектори звільнили чоловіка від троса й негайно взялися надавати допомогу. Завдяки швидкій реакції та злагодженим діям патрульних уже за кілька хвилин самогубця отямився. Надалі професійну допомогу врятованому надали лікарі. Нині чоловік у безпеці.Друзі, пам’ятайте, життя — безцінне! Бережіть себе та своїх близьких!

Опубліковано Патрульна поліція України Четвер, 14 березня 2019 р.

Спочатку чоловік зателефонував на спецлінію 102 й попросив допомоги поліцейських. Коли на виклик — вулиці Холодноярська — прибули патрульні, заявник вже не виходив на зв’язок. Інспекторам вдалося встановити, що чоловік працює охоронцем релігійного закладу за цією ж адресою та напередодні говорив своєму товаришу про набір скоїти самогубство.

Те, що патрульні виявили, зайшовши до приміщення, просто шокувало: чоловік висів у зашморзі зі сталевого дроту. Він ледве дихав.

За лічені секунди інспектори звільнили чоловіка від троса й негайно взялися надавати допомогу. Завдяки швидкій реакції та злагодженим діям патрульних уже за кілька хвилин самогубця отямився. Надалі професійну допомогу врятованому надали лікарі.
Нині чоловік у безпеці.

Друзі, пам’ятайте, життя — безцінне! Бережіть себе та своїх близьких!