Наркотиків на понад три мільйони гривень виявили поліцейські в інтернет-збувача в Рівному

Завдяки чіткій взаємодії патрульних поліцейських та оперативників управління протидії нарзлочинності Рівненської області вдалося викрити протиправну діяльність 21-річного чоловіка на збуті наркотичних засобів.

Так, 24 лютого, близько 21-ї години, патрульні помітили підозрілого чоловіка біля розважального закладу на вулиці Соборній. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у нього 40 грамів, ймовірно, амфетаміну та речовину, схожу на марихуану. Як з’ясувалося, злочинну діяльність чоловіка відстежували тривалий час.

Надалі оперативними працівниками поліції в орендованому помешканні чоловіка було проведено обшук, під час якого виявили та вилучили 749 психотроповмісних таблеток екстазі, амфетамін загальною вагою майже 1 кілограм, метамфетамін близько 250 грамів та елітні сорти марихуани вагою 8 кілограм.

Попередньо, вартість вилучених наркотичних речовин становить близько трьох мільйонів 200 тисяч гривень.

Крім того, правоохоронці задокументовали факт збуту методом “закладок” психотропної речовини метамфетамін вагою 1,2 грами на вулиці Корольова обласного центру. Наркотики так і не дійшли до покупця і були вилучені працівниками поліції.

Відомо, що своїх клієнтів одесит підшуковував за допомогою інтернет-ресурсів, зокрема використовуючи один із месенджерів.

Надалі у справі розбираються слідчі.