У Києві нетверезий водій на викраденому авто вчинив ДТП: патрульні ймовірного зловмисника затримали

Учора близько 23-ї години на вулиці Борщагівській патрульні виявили ДТП без потерпілих: водій Kia здійснив зіткнення з автомобілем Nissan.

Під час спілкування з винуватцем ДТП, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, однак від проходження перевірки на стан сп’яніння водій відмовився.

Натомість чоловік поводився агресивно, плутався в показах та не пред’явив жодних документів на автомобіль. Під час перевірки транспортного засобу інспектори з’ясували, що авто Кіа водієві не належить.

Патрульні встановили власника авто та повідомили його про пригоду. Останній одразу прибув на місце і повідомив: увечері він залишив свій автомобіль на одній із мийок. За попередньою інформацією, нетверезий водій, який вчинив ДТП, є працівником мийки.

Інспектори затримали ймовірного зловмисника та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Обставини заволодіння авто будуть з’ясовувати слідчі.

Патрульні склали на водія адмінматеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвели до ДТП) та ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.