Ще у 2 містах стартував проект “Шкільний офіцер поліції“

Відсьогодні патрульні відвідуватимуть навчальні заклади Полтави та Херсона, щоб навчати найменших громадян правової дисципліни.

Головним завданням шкільних офіцерів є створення безпечного середовища для дітей у всіх сферах життя.

Патрульні щодня навчатимуть молоде покоління безпечної поведінки на дорозі, у побуті, у школі та вдома, розповідатимуть про булінг та як протидіяти насильству.

Програми шкільних офіцерів побудовані на інтерактивному навчанні, тому є доступними навіть для наймолодших, це — і тематичні книжечки, і яскравий наочний матеріал, і муляжі у сфері ПДР.

З нагоди старту проекту в обох містах відбулися круглі столи-презентації за участю поліції, освітян, соціальних працівників та дирекцій шкіл.

Робота з дітьми є дуже важливою, адже в майбутньому ці діти стануть інженерами, поетами, лікарями, архітекторами чи поліцейськими. І наше завдання — навчити їх бути відповідальними й створити таке середовище, де кожна дитина зможе реалізувати себе та відстояти свої права.

Щиро дякуємо нашим партнерам Police Training Assistance Project – PTAP за підтримку у проведенні тренінгів для шкільних офіцерів поліції, що дало змогу розширити географію проекту.