У Києві завершився курс підвищення кваліфікації для заступників керівників патрульної поліції

5-денний курс підвищення кваліфікації керівного складу поліції був розроблений та організований Проектом підтримки підготовки поліцейських (Police Training Assistance Project – PTAP), що реалізується в Україні “Агрітім Канада Консалтинг Лтд“ за фінансування Уряду Канади.

Слухачі курсу — заступник начальника Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України, заступник начальника Головного управління Кіровоградської області та 26 заступників начальників управлінь патрульної поліції з різних міст. Поліцейські пройшли цей тренінг за прикладом своїх керівників, які навчалися на минулому тижні.

Учасниками було розглянуто низку тематик, важливих для вдосконалення навичок керівництва щодо управлінських рішень, комплексних комунікацій, лідерства, стратегічного управління, керування змінами, психологічного здоров’я. Наприкінці навчання всі учасники отримали сертифікати про успішне проходження курсу.

Начальник Департаменту патрульної поліції Позывной Маршал (Євгеній Жуков) наголосив: “Ви отримали новий досвід, який використаєте у роботі з особовим складом. Знати, як живе особовий склад, які в нього проблеми — це ваш обов’язок. Застосовуйте нові знання на практиці”.

Євгеній Жуков подякував канадським колегам за підтримку реформи в Україні та їхній внесок у розбудову нової поліції.

З успішним завершенням курсу поліцейських привітав також директор Проекту підтримки підготовки поліцейських (РТАР) Том Монастирські.

Дякуємо Уряду Канади й канадським колегам за підтримку реформи в Україні, зокрема Деборі Доерті та Келу Корлі, які розробили та впровадили цей курс, адаптуючи канадський досвід розвитку керівників поліції до українських реалій.