Сімейна сварка по-франківськи: патрульні виявили у чоловіка, ймовірно, наркотичні речовини та пристрої для їхнього вживання

Подія сталася учора ввечері в одній з багатоповерхівок на вулиці Довженка. Викликав патрульних стурбований чоловік, який розповів, що син погрожує йому фізичною розправою.

На місці події інспекторів зустрів заявник. Сина вдома не було, тож чоловік запросив поліцейських до помешкання й попросив дочекатися його, щоб хоч якось вплинути на ситуацію.

У квартирі патрульні виявили чималу кількість подрібненої речовини рослинного походження, кущі рослин, порошкоподібну речовину білого кольору – усе, ймовірно, наркотичного походження, а також пристрої для вживання наркотиків. Виявлене, зі слів заявника, належить його синові.

Згодом прийшов і сам ймовірний власник виявлених речовин. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у нього 2 згортки, ймовірно, з наркотиками та предмет, схожий на пістолет. Звідки у чоловіка ці речі, він пояснити не зміг.

Інспектори затримали громадянина та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Ймовірні наркотики та предмет, схожий на пістолет, вилучено та направлено на експертне дослідження. Їхнє походження з’ясовуватимуть слідчі.