Схопили за ногу останньої миті: у Чернівцях патрульні врятували чоловіка, що намагався стрибнути з мосту

Схопили за ногу останньої миті: у Чернівцях патрульні врятували чоловіка, що намагався стрибнути з мосту

Схопили за ногу останньої миті: у Чернівцях патрульні врятували чоловіка, що намагався стрибнути з мосту Усе відбулося за лічені секунди, кожна з яких ледь не стала для громадянина останньою. Учора близько 4-ї години ночі патрульні саме їхали вулицею Гагаріна, коли назустріч службовому авто вибіг невідомий з криками про допомогу. Охоронці порядку зупинилися, однак чоловік почав тікати, а потім виліз на поручні мосту й погрожував стрибнути вниз.Інспектори кинулися до громадянина й почали вмовляти його не робити непоправного. На кожну спробу патрульних наблизитися, чоловік погрожував стрибнути, нікого до себе не підпускав і не йшов на контакт.В останній момент, коли чоловік вже відпустив руки від труби, за яку тримався, патрульна поліцейська вхопила його за ногу. На допомогу одразу ж підбігли колеги та спільно перетягнули громадянина на іншу сторону.На місце інспектори викликали швидку допомогу, яка шпиталізувала врятованого до спеціалізованого медзакладу.

Опубліковано Патрульна поліція України Четвер, 20 вересня 2018 р.

Усе відбулося за лічені секунди, кожна з яких ледь не стала для громадянина останньою.

Учора близько 4-ї години ночі патрульні саме їхали вулицею Гагаріна, коли назустріч службовому авто вибіг невідомий з криками про допомогу.

Охоронці порядку зупинилися, однак чоловік почав тікати, а потім виліз на поручні мосту й погрожував стрибнути вниз.

Інспектори кинулися до громадянина й почали вмовляти його не робити непоправного. На кожну спробу патрульних наблизитися, чоловік погрожував стрибнути, нікого до себе не підпускав і не йшов на контакт.

В останній момент, коли чоловік вже відпустив руки від труби, за яку тримався, патрульна поліцейська вхопила його за ногу. На допомогу одразу ж підбігли колеги та спільно перетягнули громадянина на іншу сторону.

На місце інспектори викликали швидку допомогу, яка шпиталізувала врятованого до спеціалізованого медзакладу.