Бориспільські патрульні затримали нетверезого чоловіка, ймовірно, причетного до викрадення авто

Учора близько 8-ї години ранку поліцейським надійшла інформація про незаконне заволодіння авто Skoda Fabia.

Потерпілий повідомив, що працює таксистом і зранку віз пасажира. Раптово той напав на нього, завдав тілесних ушкоджень та змусив їхати на кладовище, що на вулиці Покровській. Потому зловмисник вдарив таксиста ще кілька разів, унаслідок чого той знепритомнів. Коли потерпілий отямився – ні нападника, ні авто вже не було.

Орієнтування на викрадений транспортний засіб Skoda Fabia передали всім екіпажам міста. Також за допомогою GPS-навігатора патрульним вдалося відстежити напрямок руху викраденого авто й розпочати його переслідування.

Невдовзі, у Баришівському районі, охоронці порядку наздогнали та заблокували авто Skoda Fabia. З нього вискочив водій й намагався втекти, проте поліцейські оперативно затримали ймовірного зловмисника.

У чоловіка патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердив і тест на стан сп’яніння, який показав 1,25 проміле алкоголю.

Патрульні поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу, а на затриманого склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Надалі у справі розбиратимуться слідчі.