Менш ніж за півгодини патрульні затримали двох чоловіків, ймовірно, причетних до зухвалого грабежу у Києві

Інформація про пограбування чоловіка надійшла поліцейським учора близько 15-ї години. На вулиці Єлизавети Чавдар двоє невідомих на автомобілі Skoda відкрито заволоділи сумкою заявника, у якій були документи та грошові кошти у сумі 60 тисяч гривень. Потому зловмисники поїхали у невідомому напрямку.

Орієнтування на вказаний транспортний засіб передали усім патрульним Дарницького району. Екіпажі району було скоординовано для перекриття можливих шляхів виїзду транспортного засобу Skoda.

За лічені хвилини, на перетині вулиць Здолбунівської та Урлівської, один з екіпажів виявив автомобіль, схожий за орієнтуванням, проте на авто були уже інші номерні знаки.

На вимогу патрульних зупинитися водій не зреагував, натомість виїхав на смугу зустрічного руху й на великій швидкості поїхав у напрямку Дарницького мосту. Під час спроби виїхати на міст водій не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з бордюром, після чого з авто вискочили водій та пасажир та почали втікати.

Патрульні одразу наздогнали та затримали водія, пасажиру вдалося втекти. За 15 хвилин інспектори затримали й другого втікача — чоловік ховався у кущах.

Під час відпрацювання території охоронці порядку виявили гаманець з грошовими коштами. Також на вулиці Урлівській, у гаражному кооперативі, патрульні виявили сумку з документами на ім’я заявника та номерні знаки.

Патрульні поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу, якій передали затриманих. Усі обставини справи встановлюватимуть слідчі.