Патрульні Лисичанська затримали водія за пропозицію неправомірної вигоди

Патрульні Лисичанська затримали водія за пропозицію неправомірної вигоди

Патрульні Лисичанська затримали водія за пропозицію неправомірної вигодиМинулої ночі на спецлінію 102 звернувся небайдужий громадянин, який повідомив, що за кермом авто ВАЗ-21099 перебуває п'яний водій.Невдовзі патрульні поліцейські зупинили вказаний транспортний засіб. Під час спілкування з водієм, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти тест на стан сп'яніння у медзакладі. Однак потім запропонував патрульному неправомірну вигоду у розмірі 100 доларів США, за непритягнення його до адміністративної відповідальностіІнспектори неодноразово попередили громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі, однак чоловік наполягав на своєму. Патрульні затримали водія та для фіксації події викликали на місце слідчо-оперативну групу. У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.Також водій на місці пройшов тест на стан сп'яніння. Прилад “Драгер” показав 2,01 проміле алкоголю, що в понад 10 разів перевищує допустиму норму. На порушника патрульні склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП. Надалі у справі розбиратимуться слідчі.

Опубліковано Патрульна поліція України П'ятниця, 31 серпня 2018 р.

Минулої ночі до патрульних звернувся небайдужий громадянин, який повідомив, що за кермом авто ВАЗ-21099 перебуває п’яний водій.

Невдовзі поліцейські зупинили вказаний транспортний засіб. Під час спілкування з водієм, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік погодився пройти тест на стан сп’яніння у медзакладі. Однак потім запропонував патрульному неправомірну вигоду у розмірі 100 доларів США, за непритягнення його до адміністративної відповідальності

Інспектори неодноразово попередили громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі, однак чоловік наполягав на своєму.

Патрульні затримали водія та для фіксації події викликали на місце слідчо-оперативну групу. У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Також водій на місці пройшов тест на стан сп’яніння. Прилад “Драгер” показав 2,01 проміле алкоголю, що в понад 10 разів перевищує допустиму норму. На порушника патрульні склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Надалі у справі розбиратимуться слідчі.