Протягом ночі столичні патрульні неодноразово виявляли у громадян речовини, схожі на наркотичні

Виявлення речовин, схожих на наркотики — це кропітка робота, якою патрульні поліцейські займаються систематично.

Повідомляємо подробиці лише незначної частини з таких подій, що сталися протягом цієї ночі у Києві.

У Подільському районі екіпаж патрульних зупинив автомобіль ГАЗ за порушення ПДР. Під час перевірки документів інспектори помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Коли патрульні складали на чоловіка адмінматеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП, він повідомив, що має із собою заборонені речовини, та дістав пакет з-під чаю, наповнений рослинною речовиною, схожою на наркотичну. Зі слів водія, це був канабіс.

На вулиці Теодора Драйзера охоронці порядку помітили підозрілу жінку, яка намагалася уникнути зустрічі з поліцейськими. Патрульні її зупинили та під час поверхневої перевірки виявили капсулу з порошкоподібною, ймовірно, наркотичною речовиною.

20 пакетів з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну, виявили патрульні у водія транспортного засобу Daihatsu Terios. Інспектори зупинили авто за порушення ПДР на проспекті Науки. Чоловік за кермом помітно нервував, до того ж патрульні помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Згодом чоловік зізнався патрульним: має із собою наркотичні речовини. На водія патрульні склали відповідні адмінматеріали.

У Дарницькому районі під час відпрацювання прилеглої території інспектори зупинили для перевірки підозрілого чоловіка та виявили у нього пакетик з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. А згодом у цьому ж районі патрульні виявили у ще одного чоловіка ковпак для куріння з невідомою речовиною в ньому.

У Печерському районі охоронці порядку виявили у жінки пігулки невідомого походження та зелену подрібнену речовину, схожу на наркотичну. А у Подільському районі інспектори виявили у громадянина пакет з порошкоподібною речовиною рожевого кольору. Зі слів чоловіка — амфетамін.

Також на Бессарабській площі під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у громадянина пакет з, ймовірно, наркотичною порошкоподібною речовиною.

У всіх випадках патрульні викликали на місце слідчих, які займатимуться подальшим з’ясуванням обставин.