Ще один антирекорд зафіксували патрульні Полтави: вміст алкоголю в крові водія перевищував допустиму норму у понад 21 раз

26 серпня, близько 20-ї години, під час оформлення ДТП з потерпілим на вулиці Сакко патрульні, допомагаючи слідчим, зупинили автомобіль ВАЗ-2105, аби залучити водія у якості свідка.

У чоловіка за кермом охоронці порядку помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння — нечітка мова, запах алкоголю з порожнини рота, тремтіння пальців рук. Водій погодився на пропозицію патрульних пройти перевірку на алкотестері.

Результат тесту на стан сп’яніння показав позитивний результат — 4,32 проміле алкоголю, що в понад 21 раз перевищує допустиму норму.

До того ж 41-річний правопорушник не мав із собою водійського посвідчення. Патрульні склали на чоловіка адміністративні матеріали за ч.1. ст.130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та ч.1 ст.126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.

Водія від керування транспортним засобом відсторонили. Право на керування автомобілем ВАЗ-2105 передали тверезому водієві.