Патрульні затримали осіб, ймовірно, причетних до розбійного нападу у Києві

Сьогодні близько 3-ї години ночі спецлінії 102 надійшло повідомлення про розбій на проспекті Повітрофлотському. Двоє невідомих, погрожуючи пістолетом та ножем, відібрали у заявника та його друга мобільні телефони. Потерпілі зазначили, що зловмисники зникли у невідомому напрямку на автомобілі Opel. Також чоловіки надали детальний опис нападників.

У місті негайно було введено план “Перехоплення” по розшуку та затриманню вказаного авто. Уже за декілька хвилин на вулиці Солом’янській патрульні виявили та зупинили Opel, схожий за орієнтуванням. Водій пояснив, що працює таксистом і двоє невідомих, схожих за прикметами, скористалися його послугами. Також таксист повідомив маршрут, яким вони рухались.

Інформацію про можливе місце перебування зловмисників патрульні передали іншим екіпажам. Близько 5-ї години ранку в одному з розважальних закладів на вулиці Жилянській, поліцейські виявили двох чоловіків, схожих за орієнтуванням. Під час поверхневої перевірки в одного з них інспектори виявили квитанцію з ломбарду на телефон, ймовірно, відібраний у потерпілих.

Інспектори чоловіків затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Обставини події будуть з’ясовувати слідчі.