Випускники Академії патрульної поліції склали присягу на вірність українському народові

40 чесних і самовідданих професіоналів нестимуть службу в управлінні патрульної поліції у Київській області, а також патрулюватимуть міжнародну трасу М-05 (Київ – Одеса) до межі з Черкаською областю. Уже завтра вони відчують на собі, як це бути справжнім українським патрульним поліцейським. Це вже третій випуск слухачів новоствореного навчального закладу.

Голова Національної поліції Сергій Князєв привітав випускників з цим днем: “Ви той важливий компонент української поліції, який вимагає від нас суспільство. У 2014 році народ України сказав, що ми маємо бути незалежними, і в нашій країні має бути сучасна європейська поліцейська система. Саме ви маєте принести у нашу країну нову сучасну модель поліції й завжди пам’ятати наш девіз: “Служити та захищати”.

Також Глава відомства подякував Посольству США в Україні за всесторонню підтримку та допомогу, викладачам Академії й викладачам-іноземцям, які допомагають навчатися за сучасними методами.

Керівник відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Стефані Холмс привітала випускників з успішним закінченням навчання: “Вам уже є чим пишатися, адже ви успішно пройшли всі стадії відбору, пережили фізичну підготовку в Академії. Шлях, який ви обрали, не завжди буде легким. Від сьогодні усе, що ви робите, репрезентуватиме не лише вас, як особистість, але й вашу Батьківщину, ваш Департамент, усю Академію та професію правоохоронця загалом. Завжди будьте тією тонкою лінією, яка відділяє добро від зла”.

Кожен із випускників показав високі результати у навчанні. П’ятеро слухачів отримали відзнаки за відмінне навчання, а двоє з них ‒ золоту та срібну відзнаки.

Заступник Голови Національної поліції — керівник патрульної поліції Олександр Фацевич побажав випускникам завжди вдосконалювати набуті вміння, знання, навички та наголосив, щоб вони не забували про свій головний обов’язок.

Ми приєднуємося до привітань й бажаємо новоспеченим поліцейським легкої служби!