Спільними діями правоохоронців Києва вдалося затримати осіб, ймовірно, причетних до стрілянини в житловій зоні

Сьогодні, приблизно опівдні, мешканці одразу двох багатоповерхівок на вулиці Василя Липківського повідомили поліції, що по їхніх квартирах стріляють.

Кілька екіпажів патрульних оперативно прибули за вказаною адресою. Частина з них оточили місце події по периметру, а інші інспектори оглянули помешкання потерпілих.

Вікно однієї квартир мало характерні пошкодження, ймовірно, від пострілу. В іншій квартирі предмет, схожий на кулю до набою, застряг у стіні балкону.

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу й тим часом взялися відпрацьовувати прилеглу територію.

Патрульні поліцейські з’ясували, що ймовірні зловмисники можуть перебувати в одній з квартир будинку на вулиці Кудряшова, і, найімовірніше, саме звідти влаштували стрілянину.

Особи, які перебували у вказаній квартирі не йшли на контакт з поліцейським. Утім, після тривалих перемовин, все ж відчинили двері. Патрульні спільно з працівниками Солом’янського управління поліції затримали ймовірних зловмисників – двох чоловіків та жінку. Усі затримані мали явні ознаки алкогольного сп’яніння.

У помешканні ймовірних стрільців, за допомогою кінологів зі службовими собаками, було виявлено предмет, схожий на пістолет. З нього, ймовірно, і здійснювали постріли.

Наразі з затриманими працюють слідчі. Усі обставини події з’ясовуються.