Зухвалий напад на чоловіка у Києві — патрульні затримали трьох ймовірних зловмисників

Неподалік Центрального залізничного вокзалу до пішого наряду патрульних звернувся громадянин та повідомив, що на нього напали невідомі. Зі слів потерпілого, зловмисники приснули з газового балончика йому в очі, вдарили по голові та відібрали два наплічники, документи, 7 мобільних телефонів, портативний зарядний пристрій та близько 400 гривень.

Заявник зміг детально описати нападників. Потому інспектори викликали йому швидку, лікарі якої надали чоловікові необхідну медичну допомогу.

Приблизно за півгодини, біля входу до вокзалу “Південний”, поліцейські затримали двох осіб, схожих за орієнтуванням. Під час поверхневої перевірки у них виявили 2 мобільні телефони. Також патрульні з’ясували, що обидва громадянина перебували в активному розшуку.

Згодом у приміщенні вокзалу патрульні затримали ще одного громадянина, схожого за описом на нападника. У результаті поверхневої перевірки в нього виявили газовий балончик, 5 мобільних телефонів та наплічник. Виявилося, що громадянин також розшукується правоохоронними органами.

Заявник підтвердив, що виявлені у затриманих осіб речі належать йому. Ймовірних зловмисників інспектори доставили до відділу поліції. Наразі справою займаються слідчі.