“Патрульні поліцейські — супергерої для моїх дітей”, — мама хлопчиків, чию мрію здійснили патрульні Чернівців

Днями неподалік села Кліводин (Чернівецька область) до поліцейських звернулася жінка та попросила, щоб вони привіталися з її дітьми. Звісно, патрульні не могли відмовити в такому важливому проханні.

Як з’ясувалося, хлопчики мріють стати поліцейськими. За словами жінки, діти завжди захоплюються, коли бачать охоронців порядку чи службове авто. Для них патрульні поліцейські – супергерої.

5-річний Стас, 4-річний Влад та 2-річний Данік не лише привіталися з патрульними, а й дізналися більше про роботу поліцейських. Справжнім сюрпризом для дітей стала можливість посидіти в патрульному автомобілі та увімкнути звукові сигнали. Інспектори розповіли хлопчикам, у яких випадках викликати поліцію та чому важливо дотримуватися основних правил безпеки.

“Часто буває так, що батьки лякають дітей поліцейськими. Я ж хочу, щоб мої діти довіряли поліції й знали, якщо їм буде потрібна допомога — патрульний обов’язково допоможе та захистить”, — зазначила мама хлопчиків Тетяна.

Невдовзі жінка розповіла, що після знайомства з патрульними діти ще цілий вечір бавилися в поліцейських та забезпечували безпеку свого дому.