Дніпровські патрульні врятували життя 17-річному хлопцеві, надавши йому домедичну допомогу

поранення

Патрульні вчасно надали першу домедичну допомогу потерпілим на проспекті Мира 22 лютого, близько 1-ї години ночі спецлінії 102 надійшло повідомлення про стрілянину на проспекті Миру. Патрульні негайно прибули на місце події. Там вони виявили 6 чоловіків, які розповіли їм, що на них напала група невідомих зі зброєю, молотками та ножами. В результаті 2 чоловіків були поранені. Поліцейські одразу викликали швидку та стали надавати першу домедичну допомогу. Один із потерпілих мав важке поранення правої руки і просто стікав кров’ю. Патрульний не зволікав. Він миттєво дістав джгута та, незважаючи на власну безпеку, став його накладати.Ситуція вимагала швидкого реагування, адже хлопцю ставало гірше – він майже втрачав свідомість від втрати крові. Коли приїхала швидка, лікарі високо оцінили дії патрульного Володимира Кривоніса – вчасне і правильне накладення джгута врятувало 17-річному потерпілому життя. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Дніпровського відділку поліції.

Опубліковано Патрульна поліція Дніпропетровської області 22 лютого 2018 р.

22 лютого, близько 1-ї години ночі, спецлінії 102 надійшло повідомлення про стрілянину на проспекті Миру.

За вказаною адресою патрульні виявили шістьох чоловіків, які розповіли: на них напала група невідомих зі зброєю, молотками та ножами.

У результаті нападу двох чоловіків поранили, один з них – неповнолітній. Злочинці сіли в авто й зникли в невідомому напрямку.

17-річний хлопець отримав важке поранення правої руки й просто стікав кров’ю. Один з патрульних вирішив діяти негайно — він швидко дістав джгута й наклав його на руку потерпілому. Варто зазначити, що ситуація вимагала швидкого реагування, адже хлопцеві ставало дедалі гірше — він втрачав свідомість.

Лікарі швидкої, які згодом приїхали на місце, зауважили: вчасне й правильне надання домедичної допомоги врятувало потерпілому життя. Обох потерпілих шпиталізували до лікарні.

Згодом інший екіпаж на Січеславській набережній зупинив схожий за орієнтуванням автомобіль з особами, ймовірно, причетними до нападу. Під час поверхневої перевірки у них виявили предмети, схожі на пістолети, з магазинами до них, та предмет, схожий на світлошумову гранату.

В обставинах справи розбирається слідчо-оперативна група.