У Білій Церкві оголошено набір до патрульної поліції міста

6 лютого Голова Національної поліції України Сергій Князєв оголосив про початок набору до лав патрульної поліції у місті Біла Церква.

Урочиста презентація відбулася за участі Голови Національної поліції України Сергія Князєва, начальника Департаменту патрульної поліції Євгенія Жукова й представників обласної та міської влади.

У своєму виступі учасники заходу закликали до подання анкет усіх, хто бачить проблеми суспільства, готовий підставити своє плече та надати допомогу, за умови відповідності основним критеріям:

– громадянин України віком 20-35 років;
– наявність повної загальної середньої освіти;
– наявність посвідчення водія категорії “В”;
– відсутність судимості.

За підсумками конкурсу буде відібрано 190 кращих кандидатів, які пройдуть 4-місячний курс професійної підготовки. Саме вони виїдуть на патрулювання, захищатимуть мешканців міста, охоронятимуть його спокій та забезпечуватимуть порядок на вулицях та автошляхах Білої Церкви.

Загалом сьогодні в Україні несуть службу майже 16 тисяч патрульних поліцейських. Біла Церква стане 35 містом України, на вулицях якого нестимуть службу патрульні поліцейські.

Патрульному поліцейському гарантується:

– заробітна плата від 9000 гривень та соціальні пільги;
– стабільна робота у державному органі з повним дотриманням вимог трудового законодавства;
– графік роботи, який передбачає 3 вихідних дні на тиждень;
– забезпечення службовим автомобілем, уніформою та спеціальними засобами;
– постійна професійна підготовка, зокрема, за участі іноземних інструкторів.

Для участі у конкурсі до патрульної поліції необхідно заповнити заявку на сайті патрульної поліції: patrol.police.gov.ua або подати документи особисто за адресою: м. Біла Церква, вулиця Привокзальна, 3.

Телефон для довідок: (044) 256-17-92, 256-12-25

Фото: Департамент комунікації Національної поліції України