Боремося і завжди будемо боротися

31 січня слідчими поліції Полтавщини, працівниками Управління захисту економіки, Управління внутрішньої безпеки, разом із працівниками прокуратури та УСБУ в Полтавській області, за сприяння керівництва УПП в Полтавській області та Дeпартамeнту патрульної поліції, була припинена протиправна діяльність особи, яка намагалася надати неправомірну вигоду, у розмірі близько 20 тисяч гривень, керівництву патрульної поліції Полтавської області.

Грошові кошти фігурант передав на умовах, щоб правоохоронці надалі не притягували водіїв, які здійснюють маршрутні перевезення, до адміністративної відповідальності за порушення ПДР, не здійснювали перевірки та сприяли в господарській діяльності в сфері перевезення пасажирів.

На даний час затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 ККУ (Надання неправомірної вигоди за невчинення службовою особою, яка займає відповідальне становище, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища) та буде обрано запобіжний захід.

Подібні ситуації будуть очікувати всіх, хто провокує патрульних поліцейських до вчинення протиправних дій.

І ми завжди будемо нетерпимі до таких проявів, як в своїх рядах, так і щодо тих, хто хоче спробувати схилити до такого поліцейських.