Патрульні Дніпра склали адмінматеріали на безвідповідального батька

Близько 15-ї години спецлінії 102 надійшло повідомлення від занепокоєної громадянки. На вулиці Бориса Мозолевського вона виявила чоловіка, який лежав на снігу та нецензурно висловлювався. Він був у брудному одязі, мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння, а поряд стояла дівчинка 5 років і плакала. Дитина дуже змерзла. Заявниця зробила зауваження чоловікові, але той відповів лайкою та попередив, щоб вона не втручалася. Жінка викликала поліцію, адже переживала за дитину.

На місці інспектори намагалися поспілкуватися з громадянином, утім він поводився агресивно та нецензурно висловлювався на адресу патрульних. Охоронці порядку вирішили доставити чоловіка та дитину до відділку поліції. Там дитині викликали швидку допомогу, аби лікарі оглянули її. На щастя, з нею було все гаразд.

Поліцейські зв’язалися з дружиною затриманого, яка приїхала до відділку поліції. На 26-річного чоловіка патрульні склали адмінматеріали за ст. 178 (Поява у громадських місцях у п’яному вигляді) та протокол за ст. 184 КУпАП (Невиконання батьками своїх обов’язків щодо виховання дітей). Дівчинку передали матері.

Також про дану подію інспектори повідомили працівників відділу ювенальної превенції.