Оперативна робота патрульних Києва: інспектори затримали осіб, ймовірно, причетних до викрадення людини

Інформація про те, що невідомі силою запхали людину в автомобіль Volkswagen неподалік станції метро “Петрівка” й поїхали в напрямку Московського мосту, надійшла патрульним близько 17-ї години, 19 січня. У місті одразу оголосили план “Перехоплення” по розшуку даного авто.

Уже за 10 хвилин екіпаж патрульних виявив вказаний автомобіль на перехресті вулиць Радосинської та Милославської. Водій авто Volkswagen вимогу патрульних про зупинку відверто проігнорував й почав втікати. Його негайно взялися наздоганяти поліцейські, передаючи інформацію та напрямок руху втікача іншим екіпажам міста.

Під час переслідування чоловік за кермом авто Volkswagen неодноразово порушував ПДР, виїжджав на зустрічну смугу, чим створював аварійні ситуації для інших учасників дорожнього руху.

За межами міста вказаний автомобіль заїхав у глухий кут. З авто вискочили 4 осіб й кинулися урізнобіч. Одного з них інспектори затримали одразу. Ще трьох виявили і затримали неподалік, всередині недобудови, де особи переховувалися.

Також у салоні авто виявили чоловіка, який розповів, що це саме його викрали невідомі особи. Від допомоги лікарів потерпілий відмовився.

Наразі з затриманими працюють слідчі. Обставини події з’ясовуються.