У Запоріжжі патрульні притягнули до відповідальності нетверезу винуватицю ДТП, яка чинила злісну непокору

У своїй роботі патрульним поліцейським доводиться спілкуватися з різними людьми. Інколи це спілкування виявляється не найприємнішим. Ось, скажімо, як у цій ситуації (дивіться відео).

“Ти хто така, малишка? Документи дай. Яка освіта у тебе?” — саме з такими словами, а до того ще й нецензурною лайкою, одна з правопорушниць зверталася до патрульної поліцейської у Запоріжжі.
Ситуація була наступна: напередодні Нового року патрульним надійшов виклик про ДТП без потерпілих на вулиці Запорізькій. Уже на місці події інспектори з’ясували, що водійка на авто Hyundai порушила ПДР та скоїла зіткнення з автомобілем Lanos.

У винуватиці ДТП патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Однак жінка це заперечувала і від освідування відмовилася. Натомість поводилась зухвало й агресивно, висловлювалася нецензурною лексикою вбік охоронців порядку та вчиняла хуліганські дії відносно патрульних. На неодноразові зауваження поліцейських припинити правопорушення жінка не реагувала.

За такі дії патрульні доставили порушницю до відділку поліції та склали на неї відповідні адмінматеріали, а саме: за ст. 124 (Вчинення дорожньо-транспортної пригоди),ст .130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ст.173 (Дрібне хуліганство) та ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов’язків) КУпАП.