У Львові водійка з ознаками наркотичного сп’яніння збила патрульного і півкілометра провезла його на капоті

7 січня, близько 13-ї години, на вулиці Генерала Чупринки патрульні зупинили автомобіль Peugeot, який виїхав на трамвайну смугу зустрічного руху. На вимогу патрульного жінка-водій відмовилася пред’являти документи.

Під час спілкування із порушницею, інспектори помітили у неї явні ознаки наркотичного сп’яніння. Раптово жінка натиснула на педаль газу й здійснила наїзд спочатку на одного інспектора, якого від удару відкинуло вбік, а тоді збила іншого патрульного й повезла його на капоті.

Провізши поліцейського вулицею Генерала Чупринки, порушниця повернула на вулицю Захаревича, а згодом на вулицю Котляревського, де скинула патрульного з капота й на великій швидкості покинула місце пригоди.

Патрульного забрала швидка. У нього діагностували забої, садна та перелом руки.

Тим часом охоронці порядку встановили, кому належить автомобіль Peugeot і виявили цей транспортний засіб у дворі на вулиці Княгині Ольги. Авто мало ушкодження капоту та лівого дзеркала. Особу власниці автомобіля також встановлено.

Очевидці вказали, що з автомобіля вибігла жінка і забігла у під’їзд. На місці працювала слідчо-оперативна група. Автомобіль Peugeot евакуювали на штрафмайданчик.

До вашої уваги пропонуємо відео з камери спостереження.