У Херсоні водій напідпитку втікав від інспекторів, а після зупинки його авто патрульними — заснув у кущах неподалік

Водій на авто Mercedes-Benz їхав вулицею Нижньою у Комишанах та порушував ПДР. За це його і вирішили зупинити поліцейські. Та чоловік за кермом проігнорував охоронців порядку, пришвидшився, проїхав повз й незчувся, як патрульні вже переслідували його.

На постійні вимоги поліцейських зупинитися водій не звертав уваги. Зрештою його заблокували на провулку Кошевому. Тоді порушник вискочив з авто та продовжив втікати далі, однак поліцейські чоловіка наздогнали та затримали.

Виявилося, що водій має ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердив і тест, результат якого показав 2,45 проміле (це майже в 13 разів перевищує допустиму норму). Також чоловік не мав водійського посвідчення та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

На 33-річного порушника патрульні склали адмінматеріали за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), ст. 126 (Керування без відповідних документів) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Автомобіль Mercedes-Benz евакуювали на штрафмайданчик. Під час завантаження транспортного засобу на евакуатор до інспекторів звернувся мешканець розташованого поряд будинку. Він повідомив, що в кущах біля його двору лежить невідомий. Як виявилось, це був той самий водій-утікач, він заснув просто на вулиці.

Поліцейські розбудили чоловіка та передали його батькові. Від допомоги лікарів він відмовився.