Ще два Управління поповнились новими патрульними: присягу склали новобранці у Хмельницькому та Чернігові

28 грудня в Управлінні патрульної поліції в Хмельницькій області 52 нових інспектори присягнули на вірність українському народові. Серед нових працівників 46 чоловіків та 6 жінок. Вони пройшли усю необхідну підготовку й готові сумлінно нести службу й захищати своє місто та громадян.

Начальник Управління Олег Костенко звернувся до нових патрульних з вітальним словом: “Присяга — це не просто урочисте зобов’язання, правові чи моральні норми. Поліцейські присягають на вірність своєму народові у всьому світі, присягають з честю та гідністю нести службу, оберігати спокій та життя громадян, захищати закон та честь держави. Бережіть честь офіцера Національної поліції України! Примножуйте наші традиції — служити та захищати! Не зрадьте всенародній довірі українського народу”.

Також 26 грудня лави патрульної поліції Чернігівської області поповнили 68 нових поліцейських. Це 58 чоловіків та 10 жінок, 7 з них — учасники бойових дій. На урочистому заході патрульних вітали начальник Управління, представники влади і громадськості, чинні співробітники, друзі та рідні. Усі вони прийшли підтримати новобранців у цей важливий для них день.

Ми приєднуємося до привітань й бажаємо новим інспекторам наснаги й витримки у службі!