Патрульні поліцейські взяли участь у змаганнях Києва з прикладної стрільби з пістолета за правилами UFPS

22 та 23 грудня у столиці відбулася першість Києва з прикладної стрільби з пістолета за правилами UFPS, участь у якій взяли представники Департаменту патрульної поліції та Управління патрульної поліції у місті Києві. Змагання проводилися за підтримки фізкультурно-спортивного товариства “Динамо” та Всеукраїнської федерації прикладних стрілецьких видів спорту.

Участь у змаганнях взяли 15 команд та 62 учасники з різних правоохоронних відомств: Національного антикорупційного бюро України, Центру спеціальних операцій “А” СБУ, Державної прикордонної служби України, батальйону поліції особливого призначення, Національної академії внутрішніх справ, Академії патрульної поліції, а також інструктори з тактичної підготовки Департаменту патрульної поліції та інструктори з вогневої підготовки Управління патрульної поліції Києва.

Стрільці змагалися у 6 динамічних вправах. Вони демонстрували різноманітні стрілецькі навички, що необхідні в сучасній вогневій та тактичній підготовці.

Усі учасники змагань успішно впоралися з поставленими завданнями та показали високий рівень культури поводження зі зброєю.

За результатами змагань, 1 місце в особистому заліку та 3 місце в особистому та командному заліках зайняли співробітники Центру спеціальних операцій “А” СБУ, 2 місце – співробітники Національного антикорупційного бюро України.

Інструктори патрульної поліції з вогневої та тактичної підготовки зайняли 5 місце в командному заліку.

Також учасники змагалися в окремих категоріях серед правоохоронних відомств. У категорії “Police” було 17 учасників — від Департаменту патрульної поліції, Управління патрульної поліції у Києві, Національної академії внутрішніх справ та батальйону поліції особливого призначення. Перемогу в цій категорії здобув інструктор з вогневої підготовки Управління патрульної поліції Києва — Микола Матвієнко.