Лави патрульної поліції Тернополя поповнили нові працівники, а Управлінню представили нового очільника

49 новообраних патрульних поліцейських присягнули на вірність українському народові у Тернополі. Серед нових працівників — 34 чоловіки й 15 жінки.

Привітав новобранців з цією важливою подією перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький: “На мою думку, тут стоять тільки найкращі, ті, які вірою і правдою служитимуть українському народові. Управління патрульної поліції в Тернопільській області довго чекало на нові кадри, оскільки є плани на розширення діяльності, тому ви станете не лише вірним напарником чи напарницею для своїх колег, але й часткою втілення нових ідей. Звісно, спочатку буде непросто, та головне — не зламатися і вистояти”.

Також Олексій Білошицький представив Управлінню нового керівника — Богдана Шевчука.

“Богдан Шевчук один з перших патрульних, який склав присягу на вірність українському народові. У Києві він командував однією з найскладніших рот, яка забезпечувала громадський порядок під масових заходів, однак показав блискучий результат на цій посаді. Пізніше виконував обов’язки начальника УПП в Житомирі. Його робота спрямована на результат і впровадження реформи”, — наголосив Олексій Білошицький.

Новопризначений керівник подякував за довіру й пообіцяв, що більше уваги буде зосереджувати на боротьбі з вуличною злочинністю та її запобіганні у місті, щоб жителі почувалися захищеними й знали, куди можуть звернутися по допомогу будь-якої миті.