Викрав авто, щоб розважитися, але потрапив у ДТП: ймовірного правопорушника затримали поліцейські у Києві

Про зникнення автомобіля Daewoo Lanos на вулиці Янтарній спецлінії 102 повідомили зранку 9 листопада. Заявник розповів, що напередодні ввечері залишив транспортний засіб у своєму гаражі, а наступного дня зранку виявив його відсутність. Власник також додав, що знає, хто може бути причетним до викрадення авто й повідомив прикмети чоловіка патрульним.

ланос 2

Орієнтування на Daewoo Lanos передали іншим екіпажам міста. По обіді патрульні поліцейські виявили покинутим вказаний автомобіль на проспекті Леся Курбаса. Автомобіль Daewoo Lanos мав явні ознаки ДТП — пошкоджений бампер та капот.

Невдовзі правоохоронці виявили й чоловіка, ймовірно, причетного до викрадення транспортного засобу. Він підтвердив те, що взяв автомобіль свого знайомого без дозволу, бо хотів розважитися. А пошкодження на авто виникли через те, що він в’їхав у дорожній знак. Затриманий мав явні ознаки наркотичного сп’яніння.

Патрульні склали на порушника адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело ДТП) КУпАП. Надалі з 27-річним затриманим працювала слідчо-оперативна група.

ланос 3