Курс лідерства успішно завершили 23 командири патрульної поліції

П’ятиденний навчальний курс, присвячений основам лідерства та розвитку навичок керівника, пройшли 23 командири батальйонів, їхні заступники та командири рот. Це поліцейські з Києва, Харкова, Кривого Рогу, Дніпра, Львова, Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного. Вручення сертифікатів про завершення навчання відбулося 20 жовтня.

photo_2017-10-24_11-01-55

У рамках курсу патрульних навчали лідерству та його етичним аспектам, взаємодії поліції з громадою, як подолати стрес, управляти конфліктами, а також силами та засобами в умовах надзвичайних подій. Навчання охоплювало теми про роль жінок у поліції, подолання корупції та особливості роботи з медіа.

photo_2017-10-24_11-01-58

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Oleksiy Biloshytskiy висловив вдячність нашим канадським колегам і друзям за постійну підтримку та допомогу та наголосив на важливості таких навчань: “Командир на своєму прикладі має показати до чого потрібно прагнути й чого досягати, має надихати своїх підлеглих та мотивувати їх до кращого результату. Ви є прикладом для своїх підлеглих, уособленням того, яким має бути справжній лідер”.

photo_2017-10-24_11-01-43

Своєю чергою тренер курсу Джоу МакАллістер — фахівець із понад 35-річним досвідом роботи у різних підрозділах поліції Канади — відзначив, що під час навчань патрульні показали високі результати: “Це одна з найкращих груп, які ми навчали. Я помітив наскільки палко ви відноситися до своєї роботи й своєї країни. Для вас гасло “Служити та захищати” — не просто слова, а спосіб життя”.

Варто зазначити, що курс розроблено та проведено у рамках Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP), що реалізовується в Україні компанією Agriteam Canada Consulting Ltd. за фінансової підтримки Уряду Канади.

Висловлюємо вдячність канадським колегам за підтримку, допомогу в розбудові нової поліції, а також можливість отримувати безцінний досвід.

photo_2017-10-24_11-01-50

photo_2017-10-24_11-01-47