Особу, ймовірно, причетну до викрадення авто, затримали патрульні у Херсоні

Затриманий, у якого виявили 1,69 проміле алкоголю в крові, розповів, що взяв авто без дозволу, а потім залишив його.

Нетверезий водій перебуває за кермом автомобіля Peugeot на вулиці Овражній. Таку інформацію патрульним повідомив очевидець близько 21-ї години. Екіпаж виявив за вказаною адресою даний автомобіль, однак водія на місці вже не було. Коли ж інспектори зателефонували власнику авто, той повідомив, що його транспортний засіб викрали і це, ймовірно, зробив його племінник.

Поліцейські встановили прикмети ймовірного викрадача, а на місце викликали слідчо-оперативну групу.

photo_2017-10-19_11-17-25

Раптом патрульні помітили в таксі, що проїжджало повз, чоловіка, схожого за описом на викрадача. Охоронці порядку зупинили транспортний засіб та поспілкувалися з громадянином. Він розповів, що дійсно взяв авто Peugeot без дозволу власника та приїхав на ньому на вулицю Овражну.

Оскільки підозрюваний не мав при собі жодних документів, його доставили до Корабельного відділку поліції. Там чоловік пройшов тест на стан сп’яніння, результат якого виявився позитивним — 1,69 проміле. На нього склали адмінматеріали за ст. 126 (Керування без відповідних документів) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Надалі 26-річного чоловіка передали слідчим.

photo_2017-10-19_11-17-28