Київські патрульні затримали чоловіка, який, за словами потерпілого, разом із поплічниками, намагався заволодіти його майном

Зловмисники погрожували розправитися з чоловіком та його сім’єю.

Зранку патрульні поліцейські отримали повідомлення про те, що троє невідомих напали на таксиста, заволоділи його авто Opel, погрожують предметом, схожим на пістолет, ножем й вимагають 1 000 американських доларів.

Зловмисники погрожували розправитися з чоловіком та його сім’єю, якщо той раптом надумає зателефонувати до поліції. Водій пообіцяв невідомим віддати гроші й нібито пішов за ними в офіс. Поки нападники чекали на нього в авто, чоловік не розгубився й негайно викликав поліцейських та надав детальний опис невідомих.

Екіпаж патрульних прибув на місце за лічені хвилини. Правоохоронці виявили авто Opel, у якому були відчинені двері, однак всередині нікого не було.

Орієнтування на осіб отримали всі екіпажі міста. Згодом чоловіка, схожого за описом, затримали. Під час поверхневої перевірки у нього виявили ніж та банківську картку на ім’я заявника. Потерпілий впізнав у затриманому нападника.

На місце прибула слідчо-оперативна група, яка надалі з’ясовуватиме усі обставини події.

київ 1 11