Протягом чергування, речовини невідомого походження столичні патрульні виявили у 7 чоловік

Під час перевірки у 22-річного чоловіка виявлено згорток фольги з білими кристалічними утвореннями та пакет із подрібненою речовиною рослинного походження.

У Деснянському районі міста на вулиці Марини Цвєтаєвої екіпаж патрульних відпрацьовував орієнтування, коли довелося звернути увагу на підозрілого чоловіка. Правоохоронці зупинили громадянина для перевірки й виявили у нього 16 пакетиків з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. Походження невідомої речовини 24-річний чоловік пояснити не зміг.

наркотики 4

Тим часом інший екіпаж на вулиці Милославській також виявив у 22-річного чоловіка, ймовірно, наркотичну речовину — згорток фольги з білими кристалічними утвореннями та пакет із подрібненою речовиною рослинного походження.

наркотики 1

На проспекті Маяковського інспектори зупинили чоловіка, який при появі поліцейських почав поводити себе підозріло та виявили у нього два пакетики з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. А трохи згодом на цьому ж проспекті патрульні відпрацьовували орієнтування й зупинили автомобіль. Під час перевірки у водія виявили пакетик з білою порошкоподібною речовиною невідомого походження.

В Оболонському районі екіпаж патрульних зупинив підозрілого чоловіка. У руці він тримав гумовий контрацептив наповнений рідиною бурого кольору та пігулками невідомого походження. Як пояснив чоловік, ці речовини він придбав для власного вжитку.

наркотики 2

У громадянина, якого патрульні зупинили на провулку Святошинському, під час поверхневої перевірки виявили 20 ампул з, ймовірно, наркотичною рідиною.

У всіх випадках затриманими займаються слідчі для подальшого з’ясування обставин.

наркотики 3