Львівські патрульні на гарячому затримали двох зловмисників, які вже притягувались до відповідальності за квартирні крадіжки

Одного чоловіка патрульні наздогнали на вулиці, а іншого виявили у чужій квартирі.

Близько 2-ї години ночі патрульним надійшла інформація про те, що біля будинку на вул. Шафарика перебувають підозрілі особи. На місці події правоохоронці виявили чоловіка, який почав від них утікати. Дорогою громадянин викинув 2 викрутки. Поліцейські затримали втікача. У нього виявили ключі від автомобіля Seat, який був припаркований неподалік. Під час поверхневої перевірки у салоні авто патрульні виявили телевізор та інші речі.

Також патрульні встановили, що 34-річний затриманий раніше неодноразово притягувався до відповідальності за квартирні крадіжки. Уже наступного дня до поліції звернулися заявники щодо викрадення телевізора саме такої марки.

Тим часом інший екіпаж під час обстеження будинку звернув увагу на той факт, що у квартирі на 1 поверсі витиснуте вікно, а до балкона приставлена драбина. Патрульні викликали на місце власників, але ті не змогли потрапити до оселі, тому що двері були зачинені зсередини. З дозволу господарів патрульні потрапили до приміщення через балкон. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу.

У квартирі правоохоронці виявили невідомого чоловіка, який ховався на кухні. У вхідних дверях зсередини власники виявили ключі, які їм не належать. Господарка квартири повідомила, що зникла її банківська картка. Як з’ясувалося 28-річний затриманий раніше також мав проблеми з законом.