Чоловіка, якого викрали просто посеред білого дня у столиці, врятували патрульні

Завдяки своєчасному виклику очевидців патрульним вдалось швидко затримати ймовірних викрадачів людини.

Інформація про викрадення людини на проспекті Науки в поліцію надійшла від очевидців. Патрульні одразу ж розпочали пошуки громадянина, який міг потребувати їхньої допомоги. Повідомлення про подію передано іншим патрульним екіпажам.

Приблизно за 10 хвилин патрульні поліцейські виявили автомобіль Volkswagen Transporter, схожий за описом. Поряд з авто перебували 4 чоловіків віком 39, 50, 25 і 25 років. Один з присутніх заявив, що його насильно посадили до авто. Ймовірних викрадачів затримали, надягнувши на них кайданки. На місце події негайно викликали слідчо-оперативну групу.

Під час поверхневої перевірки авто правоохоронці виявили 2 предмети, схожі на пістолети. Затриманих доставили до Голосіївського управління поліції для з’ясування всіх обставин справи.

Слідчі Голосіївського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 ККУ, це — незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Трьох зловмисників затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

photo_2017-08-28_16-12-52

photo_2017-08-28_16-15-17