У Херсоні патрульні врятували людей від сусіда із ножем.

Мешканці одного з будинків селища були перелякані неадекватною поведінкою сусіда, який усім погрожував ножем.

нож

Близько 17-ї години патрульні поліцейські отримали повідомлення від мешканців будинку по вулиці Мічуріна у селищі Молодіжному. Збентежені люди повідомляли про дивну поведінку сусіда, який із ножем почав кидатись на двері помешкань, погрожував сусідам, а потім наніс собі тілесні ушкодження, порізавши ножем руки.
Розуміючи ступінь небезпеки для селян, екіпаж патрульної поліції швидко прибув за вказаною адресою. Перед правоохоронцями постала картина переляканих людей та закривавленого чоловіка, який ще продовжував тримати ножа.

Подіцейськми довелося заспокоювати розлюченого сусіда і поступово, упродовж розмови, він втихомирився та поклав ножа на вимогу патрульних. Поліцейські одразу ж затримали його та надали домедичну допомогу – обробили рану й наклали стерильну пов’язку. На місце викликали швидку.

За попередньою інформацією затриманий неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та нещодавно вийшов з місць позбавлення волі. 28-річного херсонця супроводили до лікарні імені Лучанського, а звідти – до Дніпровського відділення поліції.

photo_2017-08-03_14-47-26