Намагався заволодіти двома автомобілями за ніч: автокрадія затримали патрульні у Львові

Замість перебування під домашнім арештом, злодюга знов узявся за старе.

Вночі 24 липня до поліції надійшло повідомлення про викрадення автомобіля ВАЗ-2101, який перебував на вул. Пісковій. Патрульні одразу почали відпрацювання територію згідно орієнтування. Згодом вказаний автомобіль виявили покинутим на вулиці Мучній.

photo_2017-07-25_17-20-02

Через кілька годин за номером 102 знов надходить інформація про спробу незаконного заволодіння автомобілем на вул. Некрасова. Цього разу власниця жигулів (ЗАЗ-1102 “Таврія”) стала свідком того, як невідомий намагався викрасти її транспортний засіб, однак це йому не вдалося.

Незабаром чоловіка, схожого за описом, патрульні затримали на перехресті вулиць Сковороди та Личаківської. У нього під час поверхневої перевірки виявили речі, ймовірно, викрадені.

Заявниця підтвердила: у її авто проник саме цей чоловік, а знайдені речі, належать їй та викрадені з її авто.

Після встановлення особи затриманого, було з’ясовано, що він раніше неодноразово притягувався до відповідальності за викрадення автомобілів та крадіжки з авто. До того ж у момент затримання чоловік мав перебувати під домашнім арештом.

На запитання стосовно кинутого авто, відповідь була “прозорою”. Їхав на ньому, поки не закінчилося пальне. Потім знайшов собі новий транспорт для пересування, проте так і не зміг рушити.

Над з’ясуванням усіх обставин даної справи працює слідчо-оперативна група.

photo_2017-07-25_17-20-06