Утікав на шаленій швидкості та ледь не збив маму з дитиною у візочку: столичні патрульні наздоганяли нетверезого водія

На вулиці Алма-Атинській до патрульних підійшов громадянин та повідомив: “Я бачив, як чоловік вживав алкогольні напої, а потім сів за кермо автомобіля Subaru й поїхав”. Це сталося приблизно опівдні, 20 липня.

втікач1

Згодом указаний транспортний засіб інспектори виявили на вулиці Олекси Довбуша.

Про те, як розгорталися події далі, розповідає патрульний: “Ми неодноразово подавали водієві сигнали про зупинку, але наші вимоги він ігнорував. Чоловік за кермом грубо порушував ПДР. Утікав на шаленій швидкості, люди навколо відскакували від проїзної частини. Одна жінка ледве встигла прибрати візочок з дитиною, адже втікач трохи не зніс їх з тротуару. Потому водій звернув до лісу та їхав доріжкою, де також гуляли діти з батьками. Перехожі дуже налякалися”.

На вулиці Новоросійській порушник не впорався з керуванням та скоїв наїзд на ґрунтовий насип. Патрульні заблокували авто Subaru, але водій однаково намагався втекти. Раптово він розпочав рух заднім ходом та здійснив зіткнення зі службовим авто. Їхати далі чоловік не зміг.

“Водій вийшов з авто та ледве тримався на ногах. І це не дивно. Тест на стан сп’яніння показав результат 3,68 проміле, що майже в 19 разів перевищує допустиму норму. До того ж унаслідок наїзду на перешкоду порушник отримав травму, нам довелося викликати йому швидку”, — продовжує розповідь патрульний.

На водія патрульні поліцейські склали відповідні адмінматеріали, потому його шпиталізували до лікарні. На місці працювала слідчо-оперативна група. Автомобіль Subaru евакуювали для зберігання на штрафмайданчик.

втікач 2