У столиці чоловіки вчинили стрілянину з авто: ймовірних правопорушників затримали патрульні

Орієнтування на автомобіль Jeep Grand Cherokee патрульним надійшло вдень 18 липня. Зі слів заявника, у цьому авто вулицею Великою Кільцевою рухаються 4 чоловіків, один із них через автомобільний люк стріляє у повітря з пістолета. Очевидець додав, що особи наразі перебувають біля станції метро “Академмістечко” й прямують до виїзду з міста.

київ 2

Указаний транспортний засіб охоронці порядку виявили припаркованим у дворах на бульварі Академіка Вернадського. У салоні перебувало 3 чоловіків. Водій саме надавав домедичну допомогу одному з пасажирів, адже в того була травма п’яти. Потерпілий повідомив, що ненароком вистрелив собі в ногу з травматичного пістолета.

київ 1

“Ми провели поверхневу перевірку автомобіля й виявили магазин до пістолета та гільзи. А неподалік, у поштовій скриньці, виявили ще й предмет, схожий на травматичний пістолет”, — пригадує патрульна Наталя, що працювала на місці події.

киїїв 3

Інспектори перевірили чоловіків на стан сп’яніння. Водій був тверезим, а от в обох пасажирів алкотестер показав результат вище допустимої норми.

Усіх осіб патрульні поліцейські затримали й передали слідчо-оперативній групі, яка прибула на місце. Зараз усі обставини інциденту встановлюються.

київ 4