У столиці патрульні завадили чоловікові, що хотів стрибнути з мосту

Від очевидців надійшов виклик про те, що на Брест-Литовському шосе чоловік стоїть на мосту та хоче стрибуни донизу. За 2 хвилини патрульні вже були на місці події та зняли чоловіка з моста.

На тілі врятованого були численні порізи. Як з’ясували охоронці порядку, перш ніж піти стрибати з мосту, чоловік хотів попрощатися з життям іншим способом — ножем він порізав собі шию, намагався порізати вени на руках та ногах. Однак, це не дало бажаного результату й тоді він пішов на міст, з якого хотів стрибнути під колеса авто.

Інспектори заспокоїли чоловіка та викликали на місце швидку допомогу. Патрульним вдалося зв’язатися з сестрою врятованого, яка розповіла, що брат перебуває на обліку в психіатричній лікарні.

Охоронцям порядку чоловік повідомив, що ним керує невідомий голос і саме цей голос сказав вчинити самогубство. Врятованого, у супроводі екіпажу патрульних, шпиталізували до міської лікарні. Там медики надали йому необхідну медичну допомогу й потому передали чоловіка бригаді психіатричної лікарні.

19225653_1899081643693694_4456920487195995977_n