Патрульні Запоріжжя затримали 2 чоловіків з великою кількістю ймовірно наркотичних речовин

Укотре, завдяки професіоналізму й пильності поліцейських, вдалось затримати правопорушників — 21 квітня патрульні Запоріжжя затримали 2 чоловіків з великою кількістю ймовірно наркотичних речовин.

лого1

“Спершу ці громадяни не викликали жодних підозр, але потім ми звернули увагу на їхню знервовану поведінку. У них було багато сумок і коробка”, — розповідає охоронець порядку Артур про двох громадян, яких зупинили вони з напарником. Це сталось близько 18-ї години, на вулиці Толстого.

лого2

Поліцейські перевірили документи підозрілих громадян. Коли ж чоловіків попередили про поверхневу перевірку, ті відштовхнули патрульних й кинулись навтьоки.

Патрульні відреагували блискавично — одного з порушників затримали одразу ж. Другого втікача поліцейський наздогнав і затримав за кілька хвилин, на вулиці Гагаріна. “Доки ми бігли, громадянин кинув свою коробку в кущі біля одного з житлових будинків”, — пригадує патрульний поліцейський.

лого3

Саме в цій коробці слідчо-оперативна група згодом виявить найбільшу кількість ємностей із речовиною ймовірно наркотичного походження — близько 300 маленьких контейнерів.

Загалом у чоловіків вилучили понад 500 контейнерів ймовірно наркотичної речовини. Затриманих доставили до Вознесенівського відділу поліції, тож тепер правди в цій історії дійдуть слідчі.

лого4