Переслідування у столиці: патрульні наздогнали осіб, що можуть бути причетними до крадіжки

“Невідомі розбили водійське скло в моєму авто, забрали звідти сумку й зникли у невідомому напрямку на автомобілі Audi”, — таке повідомлення надійшло спецлінії 102 близько 14-ї години, 18 квітня. Це сталось на проспекті Генерала Ватутіна.

втікачі1

Орієнтування на транспортний засіб Audi передали іншим екіпажам міста. Уже за 10 хвилин вказаний автомобіль патрульні виявили на вулиці Луговій.

Інспектори подали водієві сигнал про зупинку, проте він не зреагував й, додавши швидкості, кинувся навтьоки. Патрульні поїхали за ним.

втікачі2

Втікаючи від інспекторів, водій автомобіля Audi неодноразово порушував ПДР, наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху і навіть пошкодив припаркований автомобіль Mitsubishi, однак це не зупинило втікача.

На вулиці Бережанській автомобіль Audi на великій швидкості заїхав на тротуар та пробив праве переднє колесо. Проїхавши невелику відстань тротуаром, транспортний засіб зупинився. Троє чоловіків вибігли з авто й кинулись врізнобіч.

втікачі 4

Завдяки злагодженим діям патрульних поліцейських трьох втікачів наздогнали й затримали, застосувавши до них фізичний вплив та спецзасіб кайданки.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу Оболонського відділку поліції. Усі обставини події з’ясовують слідчі, а також перевіряють причетність осіб до інших злочинів.

втікачі 3